Scroll naar beneden

Jouw gouden vakantie

start aan de Golden Mile

Droom je van zon, zee, winkelen en vermaak? Villa La Vie ligt aan de zogeheten Golden Mile in de luxe villawijk Vista Royal in Jan Thiel op slechts 8 minuten loopafstand van het Jan Thiel beach, het strand waar je werkelijk alles vindt voor een heerlijke zon- en strandvakantie. Ga maar lekker zitten met een ijskoude cocktail in je hand en laat je verrassen door de chefs in de verschillende restaurants en ontdek een wereld van vermaak en sportieve mogelijkheden in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Ook de jachthaven vind je vlakbij en je riant gesorteerde Albert Heijn ligt op slechts 5 minuten wandelen van Villa La Vie. Een stukje thuis, maar dan in de tropen.

  • Waar Boca Gentil stopt, gaat Villa La Vie pal aan zee verder met Vista Royal aan de Golden Mile, uniek gelegen in de gewilde bocht op de klif. Je geniet door deze bijzondere locatie van een ongekend panoramisch uitzicht over de blauwe Caribbean Ocean.
  • Op Curaçao waait een heerlijk verkoelende wind, de noordoostpassaatwind. Door de ideale ligging ‘op de wind’ van Villa La Vie geniet je bijna het hele jaar van een heerlijk zacht briesje en gaat de harde wind aan de villa voorbij.


Zelf zien?
Via Google Earth bekijk je nu zelf in vogelvlucht de unieke ligging van Villa La Vie aan de Golden Mile in Vista Royal.

Villa La Vie. Feel it yourself.

Neem nu een optie:

Vorige slide
Volgende slide