Scroll naar beneden

Curaçao

verrast je elke dag opnieuw

Op het relatief compacte eiland Curaçao is ongekend veel te beleven, elke dag opnieuw. Zoals maritieme evenementen, feestjes, muziekfestivals en uiteraard ook sportieve en culinaire events.

Hoe je op de hoogte blijft? Hoe je elke dag opnieuw precies het entertainment kiest dat je perfect past? Simpel: check vanuit je luie ligstoel deze links!

What’s happening?
Jan Thiel Beach

Activiteiten
Naar Curacao

Nachtleven en entertainment
Curaçao

Golfen
Oldquarry
Maak gebruik van de speciale aanbieding die Villa La Vie voor jou als huurder is overeengekomen met Old Quarry. Klik op deze link om de website www.oldquarrygolfcuracao.com te bezoeken en betaal voor een green fee van 18 holes in plaats van $ 150 slechts $ 135. En daarbij stelt Old Quarry ook nog gratis de buggy ter beschikking. Villa La Vie let ook op de kleintjes.


Lekker uit eten?
Daily Nonsense 

Ook dat kan op Curacao in de ontelbare restaurants. Om je te helpen bij de keuze, hebben we alvast een selectie voor je gemaakt. Klik op de bovenstaande link en geniet van alles wat Curacao je te bieden heeft. Eet smakelijk.

Culinair

Robin kookt

Intensief culinair genieten van de heerlijke internationale en Curaçaose keuken kan natuurlijk ook in Villa La Vie samen met onze eigen private en skilled Michelin chef Robin Housen van Housen’s Culinary Experience. Fine én culinair met de luxe van je eigen (fine dining) restaurant. Geniet van luxe en smaakvolle gerechten naar je eigen wensen en voorkeuren en beleef een avondje uit zonder dat je oppas hoeft te regelen.

Een geheel verzorgde culinaire avond in je eigen luxe villa? Laat dat maar over aan Robin die voor jullie kookt maar bovendien ook nog eens de volledige regie in handen neemt tot en met de afwas aan toe. Hoe relaxed is dat? Een onvergetelijke en smaakvolle ervaring die je zeker één keer tijdens je verblijf in de villa moet hebben geproefd. Dus heb je zin in fine dining of gewoon een lekkere pasta- of oesteravond? Of loopt het water je uit de mond bij de gedachte aan een (luxe) BBQ op onze Big Green Eggs? Wil je ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt of ’s middags van een heerlijke lunch? Dan is het de hoogste tijd om nu contact met Robin op te nemen voor nadere informatie.

Taste it yourself

Experience it now en bel met Robin via +5999 5267918 of stuur een e mail naar info@chefhousen.com voor nadere informatie en maak gebruik van een kennismakingskorting van 10% bij reservering vooraf.

Wellness in Villa La Vie

Brigitta masseert

Wie intensief vakantie viert, verdient het ook om af en toe intensief gemasseerd te worden zodat fysieke ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de Curaçaose zon. Hoe? Met een deep tissue massage van Brigitta van Chinta Wellness. Want massages zijn een weldaad voor je fysieke en geestelijke welzijn en laten je volledig tot rust komen, júist in je vakantie.

En of het nu gaat om een deep tissue of relax massage; Brigitta draait haar hand er niet voor om. En ze doet het met alle liefde en persoonlijke aandacht voor je want ‘Chinta’ betekent ‘Liefde’ in het Indonesisch. Even helemaal bij- en op adem komen dus zodat je daarna weer helemaal uitgerust verder kunt met je vakantie.

Een afspraak met Brigitta maken is zo gedaan. Bij Brigitta in haar eigen wellness center of, nog beter, thuis in je eigen Villa La Vie. En als kennismaking met haar betaal je bij een massage van 90 minuten slechts ANG 150,-. Een strelende aanbieding dus.

Locatie:
Ali’s Building, Dr. Maalweg 9a Willemstad Curaçao, telefoon en Whatsapp +5999 6866703
Website: www.chintawellness.wordpress.com of Instagram: Chintawellness

Villa La Vie. Feel it yourself.

Neem nu een optie:

Vorige slide
Volgende slide